Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Herrljunga

Din bilbesiktning i Herrljunga

Välkommen till oss på Besikta Bilprovning! Vi finns på Verkstadsgatan 11G i Herrljunga. Våra kunniga tekniker ger dig en säker och bra besiktning vare sig du ska besikta bilen eller lätta lastbilen och alltid med samma goda service!

Boka din besiktning på stationen i Herrljunga direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Herrljunga!

Vår besiktningsstation i Herrljunga erbjuder ett extra förmånligt pris på kontrollbesiktning av personbil. För aktuellt pris se webbokningen.

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Helsingborg – Väla

Din bilbesiktning i Helsingborg – Väla

Stationen erbjuder drop-in utan extra avgift!

Välkommen till oss på Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Helsingborg – Väla! Du hittar oss på Väla Centrum utanför entré 3 med adressen Marknadsvägen 1, Ödåkra-Väla.

Stationen erbjuder dig ett helt nytt sätt att besikta bilen. Våra duktiga tekniker besiktar din personbil eller lätta lastbil medan du shoppar, fikar eller går dina ärenden inne på Väla. När du är klar är det bara att hämta upp din nybesiktade bil. Vill du vara med under besiktningen är du naturligtvis välkommen!

Boka din besiktning på stationen Helsingborg – Väla direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid (stationen erbjuder drop-in utan extra avgift). Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Helsingborg – Väla!

Vår besiktningsstation i Helsingborg – Väla erbjuder ett extra förmånligt pris på kontrollbesiktning av personbil. För aktuellt pris se webbokningen.

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Göteborg – Synnerödsvägen

Din lokala bilbesiktning – Synnerödsvägen 3

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Göteborg på Synnerödsvägen 3. Vår station erbjuder kontrollbesiktning och efterkontroller av alla fordon.

Boka din besiktning på stationen i Göteborg – Synnerödsvägen direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Göteborg – Synnerödsvägen!

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Göteborg – Minelundsvägen

Din bilbesiktning i Göteborg – Minelundsvägen

Välkommen till Besikta Bilprovning i Göteborg – Minelundsvägen! Du hittar oss på Minelundsvägen 5 i Göteborg där våra tekniker ger dig en pålitlig bilprovning för personbil och lätt lastbil. Du har även möjlighet att välja någon av våra tilläggstjänster där det ingår extra säkerhetskontroller och rådgivning om hur du bäst förebygger fel.

Boka din besiktning på stationen i Göteborg – Minelundsvägen direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Göteborg – Minelundsvägen!

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Göteborg – Arendal

Din bilbesiktning i Göteborg – Arendal

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Göteborg – Arendal. Du hittar våran station Göteborg – Arendal på Arendalsvägen 23 i Arendal.
Denna station erbjuder i första hand besiktning och efterkontroller av tunga fordon men tar även emot lätta fordon (ej personbil).

Boka din besiktning på stationen i Göteborg – Arendal direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Göteborg – Arendal!

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Fagersta

Din bilbesiktning i Fagersta

Välkommen till Besikta Bilprovning i Fagersta – du hittar oss på Kristiansbergsvägen 10 i Fagersta! På vår station hjälper vi dig med att besikta bil, lätt lastbil och MC. Med 50 års erfarenhet i besiktningsbranschen kan du räkna med en säker bilprovning och bra service!

För tillfället har vi begänsade öppettider eftersom vi söker ny tekniker.

Boka din besiktning på stationen i Fagersta direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Fagersta!

Vår besiktningsstation i Fagersta erbjuder ett extra förmånligt pris på kontrollbesiktning av personbil. För aktuellt pris se webbokningen.

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Eskilstuna – Kjula

Din bilbesiktning i Eskilstuna – Kjula

Välkommen till Besikta Bilprovning i Eskilstuna! En av våra tre besiktningsstationer i Eskilstuna hittar du på Williams väg 1. På denna station erbjuder vi besiktningar av alla tunga fordon över 3 500 kg – och alltid med god service!

För registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon hänvisar vi till vår station Eskilstuna – Mått Johanssons väg.

Boka din besiktning på stationen i Eskilstuna – Kjula direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Eskilstuna – Kjula!

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Borås – Bergkantsgatan

Din bilbesiktning i Borås – Bergkantsgatan

Välkommen till oss på Besikta Bilprovning! Du hittar vår station på Bergkantsgatan 2 i Borås och här tar våra duktiga tekniker emot dig och ditt fordon för en säker och pålitlig besiktning. Välkommen till oss med din bil eller lätta lastbil.

Boka din besiktning på stationen i Borås – Bergkantsgatan direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.
Välkommen till Besikta Bilprovning i Borås – Bergkantsgatan!

Besiktning av släp, MC, husbil och husvagn

Behöver du besikta släp eller husvagn rekommenderar vi vår andra station i Borås (Borås – Ramnaslätt).

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bollnäs

Din bilbesiktning i Bollnäs

Välkommen till oss på Besikta Bilprovning i Bollnäs på Framnäsvägen 3. Våra tekniker ger dig en säker och opartisk besiktning av personbil och lätt lastbil. Läs mer om våra tjänster under ”Övrig information”.

Boka din besiktning på stationen i Bollnäs direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. Vill du göra en registreringsbesiktning? Då bokar du det via vår Kundtjänst eller fyller i vårt bokningsformulär.

På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Välkommen till Besikta Bilprovning i Bollnäs!

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Boden

Din bilbesiktning i Boden

Välkommen till oss på Besikta Bilprovning på Sturegatan 10. Våra tekniker tar emot de flesta lätta fordon upp till 3 500 kg för besiktning. På stationen kan vi även utföra registreringsbesiktningar av fordon upp till 3 500 kg.

Boka din besiktning på stationen i Boden direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst. På stationen erbjuds även drop-in i mån av tid. Tänk på att olika fordon har olika möjlighet till drop-in besiktning – har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Välkommen till Besikta Bilprovning i Boden!

Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Örkelljunga

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Örkelljunga. Du hittar oss på Ängelholmsvägen 28, Örkelljunga. Vi hjälper dig om du ska besikta bilen, lastbilen, husbilen eller släpvagnen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Örkelljunga direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
Stationen är kontantfri och tar endast emot kortbetalning.

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för personbil, lätt lastbil, släp, och husbil, maxvikt 3 500 kg. Släp, maxvikt 1 000 kg.
 • Obokad efterkontroll för personbil, lätt lastbil, släp, och husbil, maxvikt 3 500 kg. Släp, maxvikt 1 000 kg.
 • Drop-in kontrollbesiktning för personbil, lätt lastbil, släp, och husbil, maxvikt 3 500 kg. Släp, maxvikt 1 000 kg.
 • Trafiksäkerhetskontroll
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Ängelholm – Helsingborgsvägen

På denna station erbjuder vi kontrollbesiktning av personbil för mellan 399 och 449 kr. Välkommen att boka!
Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Ängelholm – Helsingborgsvägen. Du hittar oss på Helsingborgsvägen 33. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen, mc:n, lätta lastbilen, lätta husbilen eller lätta släpvagnen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Ängelholm direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
Endast öppet sista lördagen i månaden samt fredagen kvällen innan till kl. 18. Övriga fredagar stänger vi kl. 16.
Stationen är kontantfri och tar endast kortbetalningar.

Tjänster

 • Kontrollbesiktning av personbil, lätt lastbil max 2 800 kg samt lätt släp (max 750 kg) och MC.
 • Obokad efterkontroll personbil, lätt lastbil maxvikt 2 800 kg och MC
 • Drop-in-besiktning för personbil och lätt lastbil med max totalvikt 2 800 kg
 • Ängelholm – Älvdalen
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Ängelholm – Älvdalen

På denna station erbjuder vi kontrollbesiktning av personbil för mellan 399 och 449 kr. Välkommen att boka!
Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Ängelholm. Du hittar oss på Älvdalsgatan 5. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen, mc:n, lastbilen, husbilen, husvagnen eller släpvagnen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Ängelholm direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
Stationen är kontantfri och tar endast kortbetalningar.
OBS! Endast öppet sista lördagen i månaden samt fredagen kvällen innan till kl. 18! Övriga fredagar
stänger vi kl. 16.

Tjänster

 • Drop-in-besiktning för personbil och lätt lastbil med max totalvikt 2 590 kg
 • Kontrollbesiktning för alla fordon
 • Obokad efterkontroll personbil, lätt lastbil maxvikt 2 590 kg och MC
 • Registreringsbesiktning för personbilar, motorcyklar, lastbilar och släp, ombyggda/amatörbyggda bilar och motorcyklar
 • Grönare och säkra lastbilar
 • ADR första besiktning och återkommande
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Åtvidaberg

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Åtvidaberg. Du hittar oss på Bäckgatan 14. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen, mc:n, lastbilen, husbilen, husvagnen eller släpvagnen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Åtvidaberg direkt här på hemsidan eller via vår kundtjänst.
Stationen är kontantfri och tar endast kortbetalningar.
Alltid extraöppet första och sista veckan i månaden:

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för alla fordon
 • Obokad efterkontroll personbil maxvikt 3 500 kg
 • Lyftplattform
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Älmhult

Välkommen till Besikta Bilprovning i Älmhult. Du hittar oss på Industrigatan 2. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen, mc:n, lastbilen, husbilen, husvagnen eller släpvagnen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Älmhult direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
Stationen är kontantfri och tar endast kortbetalningar.

Extraöppet löneveckan:
Måndag-Fredag 07.00-18.00
Lördag 08.00-12.00

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för alla fordon
 • Obokad efterkontroll alla fordon maxvikt 3 500 kg
 • Drop-in kontrollbesiktning för personbilar maxvikt 2 800 kg
 • Registreringsbesiktning för alla lätta fordon
 • Extra bromskontroll
 • Lyftplattform
Kategorier
Besikta Bilbesiktning Göteborg Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Älvängen

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Älvängen. Du hittar oss på Hålstensvägen 4, Ale. Vi hjälper dig om du ska besikta bilen, lastbilen eller husbilen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Älvängen direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
För besiktning av släp och husvagn rekommenderar vi vår station i Tagene.
Stationen är kontantfri och tar endast emot kortbetalning.

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för personbil, lätt lastbil, husbil, maxvikt 2 800 kg.
 • Obokad efterkontroll personbil, lätt lastbil, husbil, maxvikt 2 800 kg.
 • Drop-in kontrollbesiktning för personbil, lätt lastbil, husvagn, maxvikt 2 800 kg.
 • Trafiksäkerhetskontroll
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Åmål

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Åmål. Du hittar oss på Furuhällsvägen 4. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen, mc:n, lastbilen, husbilen, husvagnen eller släpvagnen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Åmål direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
Stationen är kontantfri och tar endast kortbetalning.
Vi har extra öppet en lördag i månaden kl. 9-13. Välkommen att boka!

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för alla fordon upp till 3 500 kg, dock ej bussar
 • Obokad efterkontroll personbil, lätt lastbil maxvikt 3 500 kg
 • Drop-in för alla fordon upp till 3 500 kg, EJ MC
 • Gasol-kontroll
 • Registreringsbesiktning för dragkrok, personbilar och lätta lastbilar upp 3 500 kg
 • Bildiagnos
 • E-diagnos
 • Trafiksäkerskontroll
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Åseda

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Åseda. Du hittar oss på Terminalgatan 4. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen, mc:n eller lätt lastbil och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Åseda direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
Stationen är kontantfri och tar endast kortbetalningar.
Alltid kvällsöppet två dagar i månaden till 18:00.

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för personbil, lätt lastbil, släp, husvagn med totalvikt upp till 3,5 ton och motorcyklar
 • Obokad efterkontroll, alla fordon max vikt 3 500 kg
 • Drop-in, personbil max 3 500 kg.
 • Enkel registreringsbesiktning, personbil och lätt lastbil.
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Åstorp

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Åstorp. Du hittar oss på Järnvägsgatan 19, Åstorp. Vi hjälper dig om du ska besikta bilen eller lätta lastbilen och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Åstorp direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).
Stationen är kontantfri och tar endast emot kortbetalning.

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för personbil och lätt lastbil, maxvikt 2 800 kg.
 • Obokad efterkontroll personbil och lätt lastbil, maxvikt 2 800 kg.
 • Drop-in kontrollbesiktning för personbil och lätt lastbil, maxvikt 2 800 kg.
 • Trafiksäkerhetskontroll
 • Bjuv – Kummingatan
 • Klippan
Kategorier
Besikta Stationer

BESIKTA Bilbesiktning Västerås – Bäckby

Välkommen till Besikta Bilprovning, din bilbesiktning i Västerås – Bäckby. Du hittar oss på Ånghammargatan 7. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen eller lätt lastbil och alltid med samma goda service!
Du kan boka besiktning i Västerås direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi under våra drop-in tider (OBS! Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning.)
Stationen är helt kontantfri och tar endast kortbetalningar.

Tjänster

 • Kontrollbesiktning för personbil max 2 500 kg, lätt lastbil max 2 400 kg
 • Drop-in-kontrollbesiktning för personbil max 2 500 kg, lätt lastbil max 2 400 kg
 • Obokad efterkontroll personbil maxvikt 2 500 kg, lätt lastbil maxvikt 2 400 kg
 • Registreringsbesiktning
 • Bildiagnos